Faceți căutări pe acest blog

duminică, 25 martie 2012

Promotii de primavara pe DAWANDA!

Incepand de maine, in toata vitrina online de pe Dawanda, ALABALA BIJOUX va ofera o reducere de 12%. Veniti si alegeti ce va place!


http://fr.dawanda.com/shop/alabala

luni, 12 martie 2012

expozitie

Tocmai mi-am depus candidatura pentru expozitia "Fleurs en fête" care va avea loc la LA CRAU pe 13 mai!

Am lucrat de zor la noua colectie pe aceasta tema in cele doua saptamani de vacanta si sper sa obtin un loc... toate floricelele pe care le vedeti pe violet, bleu turuoise, roz... sunt modelate separat, reduse pe diverse marimi, suprapuse, decupate, slefuite, lacuite...

Iar acum va pregatesc si colectia pe roz, dar n'am apucat inca sa termin de lacuit... Astept sa-mi scrieti ce parere aveti de ce am expus pana acum;

pe curand si tineti-mi pumnii sa-mi accepte dosarul pentru 13 mai!

joi, 8 martie 2012

lectii de fimo

Pentru toate fetele care vin pe acest blog si care isi doresc sa faca flori frumoase (ma gandesc in special la tine, Andreea :-) iata o adresa la care veti gasi o multime de lectii in imagini, in engleza, franceza, germana... pentru a modela diverse flori pentru toate gusturile:

http://natura.e-monsite.com/pages/content/tutoriels-canes-fleurs.html

sper sa va fie de folos, mi-ar face placere sa primesc un comentariu de la cele care au gasit aceasta rubrica utila.

va amintesc cu aceasta ocazie ca pe blogul meu in franceza

http://alabalabijoux.fr


public in fiecare duminica o rubrica de lectii intitulata "le tuto du dimanche" in care va dau adrese de bloguri cu diverse tehnici de fimo, veniti din cand in cand pe blog si scrieti-mi daca vreti sa va explic sau sa va traduc ceva.

Pe curand!

Pentru ziua Mamei

Flori si culori de primavara pentru ziua Mamei.

La Multi Ani!










miercuri, 7 martie 2012

imagini din atelier

Dupa mai multe ore de lucru (aplicarea mai multor straturi de flori pentru un efect de relief, coacere, slefuire, lacuire), iata ca a iesit:


luni, 5 martie 2012

noutati din atelierul Alabala

Nu am publicat in ultima vreme, dar am modelat... am terminat cateva comenzi si am lucrat cu spor la noua colectie de primavara care se va numi "Ingrid" si se va declina in culorile bleu turqoise, roz, violet, verde... pe tema florilor.

Reveniti pe blog, saptamana aceasta ma ocup de publicarea fotografiilor: noi bijuterii si accesorii, cateva imagini cu diversele etape de fabricatie care au necesitat ore de lucru si pe care voi incerca sa le rezum intr'un mic film pe care am intentia sa-l public aici cand va fi gata.

Pentru inceput, iata doua coliere in culori vii pe care le-am terminat saptamana trecuta, inainte de a incepe colectia de primavara;
doua comenzi onorate cu succes :-) pentru Annie din Belgia si Anne Marie.